Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσαγκατάκη ο Αλμυρός

Σε μια προσθήκη στο τεχνικό τιμ της ομάδας, προχώρησε ο σύλλογος του Αλμυρού. Συγκεκριμένα, ενόψει της νέας χρονιάς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσαγκατάκη.

➤Η ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου αναφέρει:

"Καλωσόρισες Νίκο.

✅Νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ με τον Νικόλαο Τσαγκατάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα ως Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης και Βελτίωσης της απόδοσης των αθλητών καθώς και κινησιολογίας.
⚽ Ο Νίκος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa B’, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ µε επαγγελματικό προσανατολισμόµό στο πεδίο της Αποκατάστασης και Επανένταξης τραυματισμένων αθλητών, Εχει σπουδάσει ειδικές εφαρμογές αθλητικής φυσιοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον και είναι κάτοχος Master στην Βελτίωση Αθλητικής Απόδοσης & Ενδυνάμωσης.
⚽ ⚽ Έχει πολυετή συµµετοχή στο χώρο του ποδοσφαίρου (Τµήµατα Υποδοµής K17 και K20 του Γ.Σ. Εργοτέλη), επαγγελµατική εµπειρία ως βοηθός προπονητή και ως Βοηθός Αποκατάστασης και Επανένταξης Αθλητών σε ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές οµάδες ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις ακαδημίες του Εργοτέλη.
⚽ ⚽ ⚽ Το ΔΣ του Αλμυρού και όλη η οικογένεια του σωματείου μας καλωσορίζουμε το Νίκο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει"
Από το Blogger.