Κανονικά θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική η Νεάπολη

Μετά από Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου  στην ομάδα της Νεαπόλεως αποφασίστηκε ο σύλλογος να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της  Γ’ εθνική και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενισχυμένοι και δυνατοί με νέο Δ.Σ και πρόεδρο για άλλη μια φορά των Κωστή Καστελλιανάκη για τη προσπάθειά μας στη Γ Εθνική!

Οι δηλώσεις του προέδρου μας στο δημοσιογράφο της Ανατολής Μάνο Μαρκάκη.

Η ΑΕ Νεάπολης είναι εδώ και θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη «Ήταν μια πρόταση η οποία μου έγινε από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ για το καλό της ΑΕ Νεάπολης. Ο σχεδιασμός και οι επαφές που έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες ούτως ώστε να καταστεί δυνατό η ομάδα να συμμετάσχει στην Γ’ εθνική και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί έχουν γίνει και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στο Λασιθιώτικο και Κρητικό ποδόσφαιρο, ότι η ΑΕ Νεάπολης είναι εδώ και θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη. Όλα τα σχόλια τα οποίο κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας τα κρατήσουν για τις ομάδες τους και ας μην κοιτάζουν να επωφεληθούν από την καταστροφή μιας άλλης ομάδας, την οποία για την ΑΕ Νεάπολης δεν θα επιτρέψουμε να γίνει όσο τουλάχιστον βρισκόμαστε εμείς σε αυτήν και δεν είχαμε δικαίωμα να την αφήσουμε να κατέβει επίπεδο αφήνοντας αναξιοποίητη την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε. Άλλωστε η ΑΕ Νεάπολης όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλη ομάδα θα παραμείνει. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα και όποιος θέλει να αποκτήσει κάποιον εξ αυτόν πλέον θα πρέπει να απευθύνεται στο νέο Δ.Σ. του σωματείου μας, ενώ παράλληλα εξετάζουμε περιπτώσεις παικτών για να αποκτηθούν, σε συνεργασία με τον νέο μας προπονητή»

Αναλυτικά το Δ.Σ

Πρόεδρος: Κώστας Καστελλιανάκης
Α’ αντιπρόεδρος: Ηλίας Παντερμαράκης
Β’ αντιπρόεδρος: Γιάννης Κάββαλος
Γενικός γραμματέας: Γιάννης Μαυρομάτης
Ταμίας: Αντώνης Ρουμπελάκης
Μέλη: Νίκος Μιχάκης (έφορος-υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ), Alekes Ranxa, Νίκος Βιδάλης, Γιάννης Βασιλάκης, Γιώργος Μαγούλης, Γιάννης Χαλκιαδάκης
Γενικοί αρχηγοί: Μανώλης Κλινάκης, Νίκος Βιδάλης
Υπεύθυνοι ακαδημιών: Παναγιώτης Φαλκωνάκης-Αντώνης Ρουμπελάκης

Από το Blogger.